WiseGate söker instrumentare

Vi söker dig med erfarenhet av instrumentering och/eller styrsystem inom processindustrin.

Som en del av ett team kommer du gradvis få mer ansvar och utvecklas i din roll.  Endast din förmåga och ditt driv är begränsningarna i en organisation som ger trygga och stabila medarbetare högt förtroende med tillhörande mandat. Exempel på arbetsuppgifter kan var uppdatera, validera och skapa instrumentlistor, ta fram specifikationer, göra hook-up diagram, hantera PID och krav som ATEX och dess varianter i olika världsdelar.

Arbetet kan också innebära att du håller dig a jour med rådande regelverk för respektive projekt. Du kommer också ha kontaktytor mot kollegor på mek- och processavdelningarna samt el och inköp.

Vi söker dig som:

  • Har en teknisk utbildning på YH/högskolenivå ex. El, instrumentation eller processindustri eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Har stort intresse för el, teknik och mekanik
  • Har mycket goda kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska
  • Har 2-5 års praktisk erfarenhet av industrin

Vi sätter stort värde på din höga sociala förmåga att kunna interagera i ett team, där du på ett tydligt och strukturerat sätt aktivet bidrar till projektens goda resultat.

Du trivs bra med att arbeta självständigt, vågar ta initiativ och kan prioritera bland flera brådskande uppgifter.

Meriterande är om du har erfarenhet av system som; DeltaV, Siemens PCS7 eller ABB 800xA

Övrig information

Start: Så snart som möjligt med hänsyn till ev. uppsägningstid
Placering: Helsingborg eller Malmö
Rekryterande regionchef: Johan Lindborg
Anställning: Tillsvidare
Lön: Fast månadslön

Ansök genom att skicka ett mejl till johan.lindborg@wisegate.se. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervju fas.